Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo
mitsubishi-heavy-industries-logo inverter ne-inverter


ROHS-standardMitsubishi Heavy Industries uređaji  izrađeni su u skladu s novim uputama RoHS: Restriction of Hazardous Substaces o zabrani uporabe kositra s primjesama žive prilikom izrade štampanih kartica uređaja.

r410aSvi modeli uređaja Mitsubishi Heavy Industries koriste rashladni medij R410a, te su izrađeni u skladu s novim Rohs standrima, čime je uklonjena mogućnost
zagađenja okoliša štetnim tvarima. Uz velike energetske uštede koje pri radu pružaju klima uređaji Mitsubishi Heavy Industries, može se reći da su napravljeni prema najnovijim ekološkim mjerilima - za minimalni utjecaj čovjeka na prirodu.

Visoka učinkovitost ovih ovih uređaja je dobivena povećanim kapacitetom izmjenjivača topline i uporabom DC motora s visokim stupnjem korisnosti.

Glavna karakteristika rashladnog medija R410a, vezana uz zaštitu okoliša, jest da u slučaju otpuštanja plina R410a u prirodu neće doći do oštećenja ozona (kao što je bio slučaj s rashladnim medijem R22 i nekim starijim freonima).

ODP= 0% (Faktor oštećenja ozona = 0%).

 A-energetska-klasa
ENERGETSKA KLASA UREĐAJA

Visoki COP uređaja dosegao je A klasu kod velikog broja uređaja rezultat čega je značajna ušteda električne energije.

DC PAM INVERTER - brza i visokoefikasna kontrola

dc-pam-inverterInverterski klima uređaj ima niz prednosti pred klasičnom toplinskom pumpom. Na primjer, promjenjivi izlaz kompresora može osigurati brzo zagrijavanje prilikom uključivanja uređaja te zadržati postavljenu temperaturu brže negoli drugi uređaji. Zatim, klima uređaji mogu usporiti brzinu rada kompresora da bi uštedjeli električnu energiju, a da se pritom ne utječe na udobnost. Štoviše, kompresor je pogonjen istosmjernom strujom (DC) čime se postiže veća učinkovitost nego pri pogonu izmjeničnom strujom.


ŠIROK RADNI RASPONtemperatura

Nova, unaprijeđena tehnologija proširuje područje grijanja i hlađenja Inverter klima uređaja do vanjskih tempereatura od -150C.


SNAŽAN ISPUH

 snazan-ispuhSnažan ispuh gore navedenih klima uređaja doseže i do 17m od jedinice, čime je ova jedinica posebno pogodna za ugradnju u velike dnevne sobe, prodavaonice i općenito velike prostorije, gdje postoji potreba da topli ili hladni zrak dpđe i u najudaljenije dijelove sobe.

 


TIHI RADtihi-rad

Nečujan i ekonomičan rad!

Uz jednoliki ispuh zraka, Mitsubishi Heavy Industries klima uređaji griju i hlade prostorije, a da pritom ne stvaraju buku. S 21dB pri Tihom radu, upotrebom novog dizajna, gotovo su nečujni. Na prikaznom grafu desno vidi se usporedba s uobičajenim zvukovima koji nastaju u svakodnevnom životu.


KONTROLA SUSTAVA OD 48 UNUTARNJIH JEDINICA!

superlinkJednostavna trožilna veza između unutarnjih i vanjskih jedinica omogućila nam je spoj do 48 unutarnjih jedinica, putem Superlink adaptera, u jedan sustav. Sada je moguće kombinirati uređaje iz RAC (Room Air Conditioners) serije s uređajima iz PAC (Packadged Air Conditioners) serije klima uređaja.

3D-auto

 

3D AUTO

Nova opcija 3D AUTO Vam nudi više mogućnosti kod tipa ispuha zraka iz klima ure đaja. Sada se za smjer ispuha zraka brinu 3 motora (jedan za okomitu i dva za vodoravnu regulaciju) koja pomiču krilca tako da zrak tiho dolazi i u najudaljenije dijelove sobe.

PODEŠAVANJA

Moguće je vodoravno podešavanje (u 8 smjerova) smjera ispuha zraka putem daljinskog upravljača. Ukoliko je klima uređaj instaliran blizu zida, sada je moguće izbjeći nepotreban ispuh zraka prema zidu, putem daljinskog upravljača.podesavanja

filteri
ČIST ZRAK

ENZIM + UREA - DEAKTIVACIJA UZROČNIKA ALERGIJA I UBIJANJE BAKTERIJA IZ ZRAKA.

Antialergenski filter zraka

aa-filteriOvo je jedinstvena i orginalna metoda da se pomoću temperature i vlažnosti uklone uzročnici alergija iz zraka.

Antialergenski filter uništava grinje, bakterije i ostale uzročnike alergija što su skriveni u prostorijama u kojima boravimo. Tajna uništavanja svih oblika alergena jest u prikazanoj kemijskoj reakciji. Čak i ako se bakterije i alergeni uspiju odvojiti od filtera, oni postaju deaktivirani, tako da zrak u sobi ostaje svjež.

Prirodni enzimski filter zraka

prvi-u-svijetu

filter2Sigurno uklanjanje grinja i bakterija, s efikasnim učinkom na uzročnike alergija kao što su dlaka kućnih ljubimaca, čestice peludi, prašine i sl.

Uklanjanje grinja i bakterija iz zraka enzimima koji se nalaze na površini filtra predstavlja potpuno prirodni način da održimo zrak u prostoriji čistim i svježim. Enzimi na fitru oštećuju opnu mikroorganizma čime se bakterije, grinje i drugi uzročnici bolesti i alergija efikasno eliminiraju. Labaratorijskim ispitivanjima je dokazano smanjenje broja bakterija u prostoru kod uporabe klima uređaja s ugrađenim enzimskim filtrom.

Fotokatalitički mirisni filter zraka

Mirisni efekt ovog filtra se regenerira jednostavnim ispiranjem vodom i sušenjem na suncu.

mirisni-filterOvaj filter zadržava zrak svježim deodorirajući molekule koje uzrokoju neugodne mirise. Mirisni efekt ovog filtra se regenerira jednostavnim ispiranjem vodom i sušenjem na suncu. Prednost ovog filtra je i u mogućnosti višekratne regeneracije mirisnog efekta.

filter3

 

Optima klima ZadarOptima klima ZadarOptima klima Zadar